Latest News

14.02.2015

Sefi de Cosmar 2 (2014)

Horrible Bosses 2 (2014)
film comedie Sefi de Cosmar 2


Sefi de cosmar 2 (2014)


Horrible Bosses 2 este o continuare a filmului de comedie Sefi de Cosmar din 2001. In acest fil ii vom vedea pe aceiasi Nick, Kurt si Dale intr-o serie de intamplari comice, care va va starni rasul.

De aceasta data, cei trei satul sa fie "sclavi" si sa suporte comporamentele nepoliticoase ale sefilor, decid sa fie proprii lor sefi. Asa ca decid sa isi deschida propria afacere. Au venit cu ideea sa produca dushu " Shower Buddy". Un dus all inclusiv, care te spala, te da cu sampon si te clateste... intocmai ca si la spalatoriile auto. Pentru ca visul lor sa devina realitate au nevoie de un investitor. Investitor care ii pacaleste sa se imprumute, spunandu-le ca dupa asta el le va cumpara produsele. Astfel, cei trei au ajuns sa fie ingropati in datorii, iar singura lor scapare, au considerat ca este rapirea fiului multimilionarului, si cererea unei recompense, pentru a scapa de datorii. Idee care arata mai bine pe foaie decat pusa in practica.

Urmariti filmul de comedie Horrible Bosses 2- Sefi de Cosmar 2 (2014), un film de comedie aproape la fel de bun ca si primul.

Serve 1


Server 2Server 3


Server 4

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Acest episod nu functioneaza? Lasati un comentariu si vom remedia imediat!

Item Reviewed: Sefi de Cosmar 2 (2014) Description: Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top